naslovna

Proizvodni program

Proizvodnja i popravak spona, krajnika, kardana, križeva kardana, hidrauličkih cilindara, V.T. crijeva, crijeva za dovod goriva, crijeva kočnica, crijeva za klima uređaje, crijeva zraka, priključaka za crijeva, osovina, čahura od bronce, čeličnih čahura, te ostalih dijelova po uzorku (nacrtu).
Spone   Križevi kardana   krajnici
crijeva   spone
 
Naš proizvodni program uključuje teretna motorna vozila, građevinske strojeve, viljuškare, poljoprivredne strojeve, terenska i specijalna vozila. 

Uz proizvodnju dijelova vlastite proizvodnje slobodni smo ponuditi i usluge strojne obrade i bravarskih radova
Svaka od ovih djelatnosti može se primijeniti u izradi proizvoda vezanih uz potrebe kupaca u sklopu dijelova za proizvodnju autoopreme. Spone i kutne zglobove proizvodimo za sve tipove gospodarskih vozila koje izrađujemo po originalnim kataloškim brojevima. 
 

TERETNI PROGRAM I TERENSKA VOZILA GRAĐEVINSKI STROJEVI I VILJUŠKARI TRAKTORI I POLJOPRIVREDNI STROJEVI
MERCEDES
MAN
IVECO
VOLVO
SCANIA
DAF
REANULT
SETRA
MAK
ISUZU
TAM
RABA
ZASTAVA
TATRA
FAP
MAGIRUS DEUTZ 
CATERPILAR
ATLAS
POCLAIN
CASE
JCB
VOLVO
HYUNDAI
LIEBHERR
SAMSUNG
DAEWOO
KRAMER ALLRAD
INDOS
LITOSTROJ
POBEDA
ČELIK
LINDE 
ZETOR
IMT
MTZ-BELARUS
JOHN DERE
FORD
LNDINI
INTERNATIONAL
UNIVERZAL
FENDT
MERCEDES
ŠTORE
URSUS
DEUTZ
TORPEDO
STEYER
FIAT 
 

Proizvodni i prodajni rezultati i analize tržišta daju nam slobodu da se možemo smatrati najvećim proizvođačem i distributerom spona, kutnih zglobova, kardanskih vratila i visokotlačnih crijeva na području RH.

Kvaliteta proizvoda je u skladu sa svim europskim normama i zahtjevima što možemo potkrijepiti i atestima koje posjedujemo za date proizvode. Našu kvalitetu proizvoda mogu potvrditi i naši partneri s kojima surađujemo i van naših granica. Tako smo sa programom spona, kutnih zglobova i kardanskih vratila prisutni na čitavom području bivše Jugoslavije, a i dalje. U djelatnosti strojne usluge imamo partnere u Europskoj uniji (Austrija, Njemačka, Slovenija i Velika Britanija).