naslovna

TM - PROIZVODNJA

TM-proizvodnja

Tvrtka TRGOMETAL d.o.o. izrasla je iz 44-godišnjeg privatnog obrtničkog poduzetništva, vezanog uz transport i automobilsku industriju. U njenom sastavu je i TM - PROIZVODNJA koja zapošljava oko 50 djelatnika u proizvodnom prostoru od cca 3000 m².
 
Opremljena je suvremenim strojnim parkom kojeg sačinjavaju CNC-tokarski strojevi, CNC-glodalice, kao i CNC-obradni centar koji su povezani u zajednički informatički sustav, te još dvadesetak konvencionalnih alatnih strojeva.
 
TM-proizvodnja3Osnovnoa djelatnost je proizvodnja hidrauličkih crijeva, krajnika i spona, kardanskih vratila, te raznih rezervnih dijelova za teretna vozila i autobuse.
Također pružamo i usluge strojne obrade i dorade. Svi oblici pružanja usluga strojne obrade, kao i izrade dijelova po uzorcima i posebnim zahtjevima, mogu se izvesti u roku od jednog do tri dana od ispostavljanja narudžbe.

 
Kvaliteta proizvoda i usluga osigurana je dugogodišnjom ugovornom suradnjum Zavoda za ispitivanje kvalitete "ZIK", VIK-HR d.o.o. na poslovima ispitivanja i certificiranja, a svakodnevna kontrola kvalitete provodi se primjenom Philipsovog plana AOQL prijema na osnovi uzoraka.
 
Od 07.05.2003. posjedujemo certifikat ISO 9001:2000 izdan od tvrtke Bureau Veritas. Također posjedujemo certifikat ISO 14001:2004. 
BVQi
Odjel proizvodnje već nekoliko godina uspješno surađuje sa inozemnim tvrtkama kao što su: "Iskra-Kranj", "Ing. H. Glettler", "Bremskerl" GmbH, "TACKE+LINDENMAN"...

Područje rada

Autoindustrija
Strojogradnja Brodogradnja
Građevinska mehanizacija Poljoprivredna mehanizacija Metalne konstrukcije
Oprema za razminiravanje Strojna obrada Specijalna vozila
Šinska vozila Procesna industrija Uslužne djelatnosti
 

Reference

Tacke+Lindemann, Njemačka
Thyssen Kruppt, Njemačka
M*O*E, Njemačka
TCI, Njemačka
INKOPA, Njemačka
Bremskerl, Njemačka
Harburg, Njemačka
G.F.E. Industrie Elektronik
ING. Hartut Gleter, Austrija
Rieter, Austrija
Condor, Austrija
GPM, Wien 

Beroha, Slovenija
LIVAR, Slovenija
AGIS, Slovenija
Benteler, Slovenija
Emmere, Italija
Bechtel
Crosco
ZET

TŽV
Čazmatrans
Coca Cola, Hrvatska 

Čistoća
Jamnica
Gpp, Osijek
KONČAR
HEP
Hrvatske autoceste
Hrvatske šume
INA
RŽV, Bjelovar
STSI
Autotrolej, Rijeka